Jó párszor feltette magának a kérdést: Hogy ez miért nem nekem jutott eszembe? Esetleg kirakatrendezés közben kétségbeesetten vergődik, melyik elrendezés, háttér, dekoráció a trendibb, és mire végre megszüli, a konkurenciája már megint valami észbontóan jóval rukkolt elő pusztán a termékével, vagy reklámjával?

Ebből elég, inkább flockoljon!

Mielőtt felcsapná a szótárat, mi is az a flockolás, érzékeltetjük. Látott már olyan bársonyos tapintású felületet, ami lehetetlen, hogy kárpitozva lett volna, hiszen tökéletesen fedte a tárgyat? Ez maga a flockolás, és itt most mindegy, hogy autó belsőről, kartámaszról, ékszertartóról, torzóról, vagy játékról beszélünk.

Ha nem a levegőt értékesíti, akkor nincsenek határok, hiszen üveget, fát, műanyagot, fémet, gumit, szivacsot, textilt, de kapaszkodj meg, még papírt is flockolunk.

Azaz biztosak vagyunk abban, hogy bármilyen terméke is van, a nívóját olyan maximálisra tudjuk növelni technológiánkkal, hogy a kirakat helyett a puszta kisugárzásával fog tarolni!

 

Mit tud még a bársonyos tapintás és a királyi elegancia mellett?

Csúszásmentesíti, hő elvezető tulajdonsággal ruházza fel termékét, amellett, hogy érintés és karcvédelmet nyújt, valamint autóipari műanyag alkatrészeknél, hangdobozoknál, hangszóróknál, ékszíjaknál különösen fontos szerepet tölt be rezgéscsillapító tulajdonságával is.

TEGYE MUTATÓSSÁ, AMIJE VAN!

A Floctech-nél segítünk megtalálni a termékében rejlő lehetőséget!